Projek lepas kena sound...

Sue dah kena sound ngan hubby pasal asyik dok buat decoupage. Dia kurang bekenan sue buat decoupage. Dia suka folkart walaupun tau yang bini dia ni masih amatur lagi. Bukannye apa...dia suruh Sue practice selalu supaya lama2 jadi pandai. Lepas kena sound ari tu..ni la hasilnye...
Barang2 ni asalnya sangat la buruk rupa dia sebab Sue beli kat kedai perabut terpakai. Dah disolek2 jadi la macam ni..walau tak secantik sifu2 buat tp hubbyku senyum sampai ke telinga...kuang..kuang..kuang...
Lupa nak ambik gambar sebelum kejadian. Sempat ambik gambar bawah kosi tu je... Yang ni Sue beli dah lama. Dah dekat 10 tahun dah. Bath scale ni beli kat IKEA. Walaupun dah uzur tp masih jitu. Benda ni wajib ada dalam rumah Sue sebab Sue ni takut gemuk. Nak2 lepas bersalin ni...lagi la..Hari2 dok berdiri atas tu...hehehe....
Supaya dia tak mencacatkan pemandangan..maka ku makeupkan dia....